Manifiesto

Es imprescindible que nos organicemos, para enfrentarnos juntos a los problemas comunes y crear alternativas para poder acabar con las desigualdades sociales.
Los jóvenes anarcosindicalistas, los jóvenes de la CGT, somos un grupo de estudiantes y trabajadores que nos negamos a aceptar la realidad impuesta. Luchamos por recuperar la dignidad perdida.
Home » » X Jornades Llibertàries de CGT-València

X Jornades Llibertàries de CGT-València


Programa X Jornades Llibertàries de CGT-València Del 10 al 19 desembre 2008 Lloc: S.C. El Micalet, C/ Guillem de Castro, 73.


Pensaments Lliures per a homes i dones que volen ser lliures.
Exposició: La premsa llibertària de clandestinitat 1939-1975.


Dimecres 10 desembre 11h30: Presentació de les Jornades i l’Exposició amb Tonetxu Pardiñas (President S.C. El Micalet), Manel Aisa (Ateneu Enciclopèdic de Barcelona) i Antonio Pérez Collado (Secretari General CGT-PV)
19h: Xerrada debat i presentació del llibre “Joe Hill, Sindicalisme amb banda sonora”, a càrrec de l’autor Carlus Jove (CGT-Catalunya)


Dijous 11 desembre 19h: Xerrada debat “De quina crisi parlem? I qui la pagarà?” amb Carlos Taibo (professor UAM)


Divendres 12 desembre 19h: Presentació del llibre “Ni Nadal ni Setmana Santa” a càrrec de l’autor, Jordi Martí Font (Coordinador del periòdic “Catalunya”)


Dilluns 15 desembre 19h: Xerrada debat “La dona en els mitjans de comunicació alternatius” amb membres de Radio Vallekas i Josefina Juste i Emilia Moreno (Ràdio Klara)


Dimarts 16 desembre 19h: Xerrada debat: “A la recerca dels noms perduts. Memòria, ètica i anarquisme” amb Cecilio Gordillo (CGT, Coordinador Todoslosnombres de Andalucía) i Ángel Bosqued (Fundació Salvador Seguí Barcelona)


Dimecres 17 desembre 19h: Taula redona i presentació del llibre: “Por a la memòria. Història de la Llei de “reconciliació i concòrdia” amb Amparo Salvador (Fòrum per la Memòria) i Octavio Alberola (militant anarquista)


Dijous 18 desembre 19h: Taula redona “Ferrer i Guàrdia, laïcisme i educació antiautoritària versus el nacionalcatolicisme espanyol com a inquisició” amb Rafael Cid (periodista) i Paco Madrid (historiador). Projecció del documental “Ferrer i Guàrdia, una vida per la llibertat”


Divendres 19 desembre 19h: Xerrada debat: “La lluita internacional i el moviment obrer” amb José Pascual Rubio (Secretari d’Internacional CGT) i Jérémie Berthuin (Secretari d’Internacional CNT-França)
Festa d’Afiliats (amb entrepans) i concert dels grups Crisis Permanente i Negramagia. (Locals de CGT)
Share this article :
 
Jovenes Anarcosindicalistas CGT