Manifiesto

Es imprescindible que nos organicemos, para enfrentarnos juntos a los problemas comunes y crear alternativas para poder acabar con las desigualdades sociales.
Los jóvenes anarcosindicalistas, los jóvenes de la CGT, somos un grupo de estudiantes y trabajadores que nos negamos a aceptar la realidad impuesta. Luchamos por recuperar la dignidad perdida.
Home » , » Trobada de Jovent Llibertari a Terrassa el 8 de setembre.

Trobada de Jovent Llibertari a Terrassa el 8 de setembre.

Des del grup de Jovent Llibertari, amb el suport de la Secretaria d’Acció Social de la CGT de Catalunya, fem una crida a tota la militància juvenil de la CGT de Catalunya, estigui o no organitzada, i als/les joves que hi puguin estar interessades, per assistir a la Trobada de Joves que tindrà lloc el dissabte 8 de Setembre al local de la Federació Local de Terrassa de la CGT, situada al carrer Ramon Llull 130-136 de Terrassa.

La proposta de punts a tractar son els següents:
10:00 Arribada i benvinguda
10:30 Presentacions
11:00 Realitats territorials, Eixos de lluita i Propostes.
Per ampliar informació, adjuntem el Manifest i el Logo acordats en l’última trobada realitzada a Reus, així com l’acta de l’última trobada.
Per confirmar assistència enviar correu a: joventllibertarireus@gmail.com
Salut.
Jovent Llibertari
Com arribar a la federació de Terrassa: https://maps.google.es/maps?hl=es&q=Calle+de+Ram%C3%B3n+Llull,+130,+Terrassa&ie=UTF-8&ei=IZIRUPv9J4mV0QXdpoDYDg&sqi=2&ved=0CEYQ_AUoAg
Share this article :
 
Jovenes Anarcosindicalistas CGT