Manifiesto

Es imprescindible que nos organicemos, para enfrentarnos juntos a los problemas comunes y crear alternativas para poder acabar con las desigualdades sociales.
Los jóvenes anarcosindicalistas, los jóvenes de la CGT, somos un grupo de estudiantes y trabajadores que nos negamos a aceptar la realidad impuesta. Luchamos por recuperar la dignidad perdida.
Home » » Concentració Antifeixista a Torrent.

Concentració Antifeixista a Torrent.

El 7 de junio el partido nazi Alianza Nacional ha convocado una manifestación con el lema "Por la justicia y el orden. Limpiemos Torrent". Manifestación Antifascista a las 18:30 .
El proxim 7 de juny. El partit neonazi "Alianza Nacional" ve a fer de les seues a Torrent. Ha convocat una manifestació de clar caire xenofob i racista. Sota el lema "Por la justicia y el orden. Limpiemos Torrent", comparant com sempre immigració amb deliquencia. Aquesta manifestació té l’objectiu d’enrarir la convivència en la nostra població, ja que els lemes de la manifestació acusen i criminalitzen tot el col·lectiu d’immigrants, utilitzant-los com a cap de turc. Només pretenen desviar l’atenció dels problemes reals de la nostra societat, i que la gent no descobresca els vertaders culpables. Per això diferents col.lectius de l´Horta Sud sota el generic "Antifeixistes de Torrent" em convocat una concentració amb l´intenció de fer clar el nostra rebuig a aquesta gent i les seues proclames racistes. Ací teniu el cartell. Encartelleu l´institut, el barri, els bars de la zona, el treball, etc. Máxima difusió! Nazis ni ací ni enlloc!!!
Share this article :
 
Jovenes Anarcosindicalistas CGT