Manifiesto

Es imprescindible que nos organicemos, para enfrentarnos juntos a los problemas comunes y crear alternativas para poder acabar con las desigualdades sociales.
Los jóvenes anarcosindicalistas, los jóvenes de la CGT, somos un grupo de estudiantes y trabajadores que nos negamos a aceptar la realidad impuesta. Luchamos por recuperar la dignidad perdida.
Home » , , » Manifest Jovent Llibertari-Catalunya.

Manifest Jovent Llibertari-Catalunya.

JOVENT LLIBERTARI, som un grup de joves autònom i autogestionat que té com a objectiu crear una organització juvenil llibertària que recolzi i s'estructuri al costat d'assemblees, col·lectius i ateneus llibertaris i altres moviments combatius i sindicats de base per tal de coordinar les lluites.

La nostra intenció és impulsar la creació de grups i assemblees arreu del territori per tal d'organitzar-nos, coordinar-nos i crear un teixit de grups d'afinitat. Considerem imprescindible crear, difondre i utilitzar noves maneres de lluita en tots els àmbits necessaris precisament perquè les formes de treball, dominació i opressió han canviat i s'han multiplicat.

Treballem des de l'àmbit acadèmic fins al món laboral amb l'objectiu d'arribar a totes aquelles persones que considerin que els abusos de l'Estat, els lobbies financers, les empreses i els sindicats majoritaris són un entrebanc per a la llibertat individual i col·lectiva.

Sabem que el futur està per fer i tot és possible. Cal eliminar les desigualtats existents, trencar amb el model social, polític i econòmic que les fomenta, lluitant per l’autogestió, l’educació lliure, uns mitjans de comunicació populars, un treball digne, el respecte mutu, per la llibertat i la solidaritat, per la igualtat de gènere, l’eliminació de les jerarquies, els autoritarismes, el sexisme, el racisme i la xenofòbia. Creiem que els mitjans per aconseguir-ho han de ser la denuncia pública, l’ocupació, l’acció directa, la conscienciació i l’enfrontament directe amb totes les formes d’opressió.

Funcionem de manera assembleària i lliure des de cada localitat, realitzant assemblees periòdiques per coordinar les nostres accions, campanyes i mobilitzacions.

Perquè la resposta col·lectiva no és possible o impossible. És necessària!
Som Anticapitalistes, Assembleàries, Autònomes, Solidàries i Anarquistes.
Share this article :
 
Jovenes Anarcosindicalistas CGT