jueves, 26 de noviembre de 2009

Trobada de Joves Anarcosindicalistas

Del 4 al 6 de desembre en Ruesta.Coordinació d'esta nova comissió comision-jovenes@cgt.Org.es Llista de distribució en este mateix àmbit jovenescgt@cgt.Org.s'a la que poden subscriure's tod@s aquell@s jóvens afiliad@s que estiguen interessats en esta coordinació.

Comunicat

Des d'alguns grups ja formats de Joventuts Llibertàries de CGT, hem decidit prendre la determinació de crear eixe espai que ha d'agrupar-nos als jóvens estudiants i precaris dins de la Confederació General del Treball.

Ningú dubte del paper fonamental de les generacions més jóvens en la construcció d'un model de societat més just, no obstant això no és fàcil trobar jóvens conscienciats, persones capaces d'entendre que és necessari un poc més que un megàfon i una pancarta per a construir un nou espai, un model de societat distint, jóvens compromesos amb els nostres valors i idees.

Les federacions locals intentem comprometre persones jóvens en el nostre projecte llibertari, en el fons ho fem perquè entenem la necessitat disposar d'una certa frescor. No parlem només d'estudiants, sinó també d'aquelles persones que participen activament en el mercat laboral i les seues precarietats; els seus contractes fem. Bé coneixem els jóvens el que és treballar un mes en un lloc, tres en un altre, estar sis mesos en desocupació, i aconseguir més tard un treball en què no et faran contracte o no es correspondrà amb la realitat del que feixos. Per descomptat els jóvens podem i volem treballar en l'àmbit de les nostres respectives federacions locals, però trobem a faltar la capacitat d'organitzar-nos també entre distintes províncies, territoris, etc. Per a això necessitem disposar de mitjans: llistes de correus, pàgina Web, etc.

Este projecte comporta l'esforç, compromís i implicació de totes les persones que formem esta van organitzar, i sobretot d'una joventut conscienciada, responsable, la joventut que conté els valors que la CGT defén. Perquè ens sentim identificats amb estes tres lletres i estos dos colors, desitgem participar en la labor que creiem és la més adequada, la de la lluita social contra l'opressió del capital i de la política actual, participant també en la conscienciació de la joventut actual perquè ja des de jóvens tots tinguen la possibilitat d'adquirir i compartir els nostres valors.

És per açò que, fent-ho coincidir amb l'aprovació en l'últim congrés de CGT d'una Comissió de Joventuts dins de la secretaria d'acció social, fem un crida a tota la militància per a fomentar entre tots la creació d'estos grups de joventuts en les nostres federacions locals. Grups que defendran els interessos dels companys com els seus propis; grups que recolzaran en les manifestacions, en les concentracions; que ajudaran a construir eixe camí que ens porte a la transformació social. Així, entre tots, farem de CGT un espai on la solidaritat entre generacions siga una realitat. Esta tasca, sens dubte, construirà una organització més àmplia i influent en la societat. Esta tasca, sens dubte, ha de beneficiar-nos a tots.

Top Ad 728x90